Meer over Laswerkconstructie

Tig lassen RVS

Het hoogwaardig tig lassen van RVS is een vak apart. Een specialist als Dorenbos Laswerk is echter uitstekend in staat kwalitatief goed tig laswerk te leveren, niet alleen als het gaat om RVS, maar ook met metalen als staal en aluminium. Lichte constructies worden op een prachtige manier afgewerkt door onze lasser, met een goed uitziend eindresultaat.

Een specialist is nodig

Het tig lassen van bijvoorbeeld RVS is een lastig proces. Het wordt namelijk veelal gezien als een van de lastigste lasspecialisme die er is, dit omdat het toevoegmateriaal handmatig toegevoegd dient te worden. Het tig lassen vereist dus een lasser, die handig is met beide handen. Door onze uitgebreide ervaring met dit proces zijn we in staat zelfs de moeilijkste klusjes uitstekend te voltooien.

Contact

Wilt u meer weten over het tig lassen van materialen als RVS, aluminium en staal dan biedt Dorenbos Laswerk uitkomst. Met onze ervaring en expertise zijn wij in staat een prachtig product voor u af te leveren. Voor meer informatie zijn wij te bereiken op het nummer 06-47209104 of stuur een e-mail naar: info@dorenboslaswerk.nl.


Interessant? Deel deze pagina

DORENBOS LASWERK
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website