Meer over Laswerkconstructie

Metaalbewerking Almere

De laswerk en metaalbewerking specialist van Almere heet Dorenbos Laswerk. Jarenlange ervaring in zowel de particuliere als industriële sector heeft ervoor gezorgd dat wij het gehele traject van idee tot product voor u kunnen beheren en faciliteren. Door deze nauwe samenwerking kan bij elke stap van het proces de controle behouden worden en ingesprongen worden op de behoefte en wensen van de klant.

Specialisme

Dorenbos laswerk is gespecialiseerd in de bewerking van meerdere soorten metaal zoals aluminium, staal en RVS. Daarnaast zijn we tevens bekend met meerdere lastechnieken zoals tig lassen, MIG/MAG lassen en elektrode lassen. Wij zijn uiterst capabel om op meerdere manieren een mooi en kwalitatief goed eindproduct voor u neer te zetten.

Contact

Bent u woonachtend of werkzaam in de omgeving van Almere en op zoek naar een specialist op het gebied van metaalbewerking dan zit u goed bij Dorenbos laswerk. Voor meer informatie kunt u terecht op het nummer 06-47209104 of een e-mail sturen naar: info@dorenboslaswerk.nl.


Interessant? Deel deze pagina

DORENBOS LASWERK
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website