Meer over Laswerkconstructie

Metaalbedrijven

Vele metaalbedrijven claimen kwaliteit en maatwerk te kunnen leveren. Dorenbos Laswerk kan deze claim ondersteunen en waarmaken vanuit onze ruime ervaring in lassen en maatwerk. Als metaalbedrijf dat zich onderscheidt door het gehele traject van idee tot product te faciliteren, bent u bij Dorenbos Laswerk aan het juiste adres voor al uw grote en kleine klussen.

De specialist

Metaalbedrijf Dorenbos Laswerk is een specialist op meerdere gebieden. Ten aanzien van laswerk bestrijkt onze expertise meerdere technieken zoals, tig lassen, MIG/MAG lassen en elektrode lassen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bewerken van metalen als staal, aluminium en RVS. Op deze manier kunnen wij aan alle wensen van de klanten voldoen.

Contact

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die Dorenbos Laswerk voor u kan verrichten en welke voordelen wij u kunnen bieden boven andere metaalbedrijven? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie op het nummer 06-47209104 of stuur een e-mail naar info@dorenboslaswerk.nl.


Interessant? Deel deze pagina

DORENBOS LASWERK
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website