Dorenbos Laswerk maakt lesauto verhuur mogelijk in Almere

Een vervangende lesauto terwijl uw auto wordt aangepast

Wilt u uw nieuwe auto door de professionals van Dorenbos Laswerk laten verbouwen voor een dubbele bediening? Maar wilt u geen inkomen missen omdat uw auto in de garage staat? Wij bieden precies voor deze situatie de verhuur van een lesauto aan, waarmee u in Almere gewoon uw lessen kunt blijven geven. U hoeft geen inkomsten te missen en u weet zo zeker dat uw nieuwe lesauto in goede handen is. Maak meteen een afspraak met ons wanneer u uw lesauto wilt laten aanpassen of een lesauto wilt huren. U bent altijd welkom te bellen met 06 – 47209104.

Neem contact op met Dorenbos Laswerk als u onze lesauto verhuur te Almere wilt gebruiken

Bij Dorenbos Laswerk verzorgen wij al jarenlang het inbouwen van de dubbele bediening die in een lesauto wordt gebruikt. Wanneer een rijschoolhouder deze auto nodig heeft om lessen te kunnen geven, begrijpen wij de druk die er achter ligt om de auto zo snel mogelijk terug te krijgen. Om deze druk wat te verlichten, is het mogelijk bij Dorenbos Laswerk aan te kloppen voor lesauto verhuur. Met deze uitstekend onderhouden lesauto kunt u uw lessen in Almere en omgeving gewoon blijven geven. De lesauto voldoet volledig aan de eisen van het CBR, is 5-deurs uitgevoerd en rijdt op diesel. Voor meer informatie kunt u terecht op de verhuur pagina.

Bij Dorenbos Laswerk kunt u terecht voor:

  • Montage, laswerk en onderhoud
  • Eén aanspreekpunt van tekening en productie tot montage
  • Zeer degelijke kwaliteit
  • Topproducten
  • Gespecialiseerde installateurs

Altijd zeker van uitstekende dienstverlening

U bent bij Dorenbos Laswerk niet alleen op de juiste plek voor het inbouwen van een dubbele bediening, maar u kunt bij ons ook aankloppen voor de verhuur van een lesauto. Voor een overzicht van de prijzen en details bent u welkom op onze website. Aarzel niet contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. U belt hiervoor met 06 47209104. Of stuur een e-mail naar info@dorenboslaswerk.nl. U vindt ons aan de Josephine Bakerstraat 27 in Almere.


Interessant? Deel deze pagina

DORENBOS LASWERK
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website