Meer over Laswerkconstructie

Lassen Aluminium

Dorenbos Laswerk is gespecialiseerd in het bewerken en lassen van vele metalen zoals aluminium, staal en RVS. Door de toepassing van verschillende lastechnieken zoals tig lassen, MIG/MAG lassen en elektrode lassen zijn we in staat elke metaal soort te bewerken naar uw wensen en behoefte. Dit alles met het oog op een hoogwaardig eindresultaat met een kwalitatief sterk afwerkingniveau.

Laswerk van niveau

Een van de diensten waarin wij gespecialiseerd zijn is het lassen van aluminium. Samen kijken we naar de wensen en behoefte van de klant en kijken we wat welke mogelijkheden er zijn om tot het beste eindresultaat te komen. Een eindresultaat volledig naar de smaak, vorm en stijl van de klant.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van het lassen van aluminium, staal of RVS. Dan bent u bij Dorenbos Laswerk aan het juiste adres, een echte specialist! Voor meer informatie kunt u terecht via e-mail: info@dorenboslaswerk.nl. Of kunt u bellen naar het telefoonnummer: 06-47209104. We informeren u graag over de producten en diensten die Dorenbos Laswerk kan leveren.


Interessant? Deel deze pagina

DORENBOS LASWERK
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website