Meer over Laswerkconstructie

Lasbedrijf Almere

Bent u op zoek naar een goed lasbedrijf in de omgeving van Almere? Dorenbos Laswerk biedt met zijn jarenlange ervaring en servicegerichte aanpak, kwalitatief goed laswerk voor elke gelegenheid. Als specialist op het gebied van diverse soorten metaalbewerking en laswerk zijn er verschillende lastechnieken die wij kunnen toepassen naar aanleiding van de wensen van de klant, zoals tig lassen, MIG/MAG lassen en elektrode lassen.

Laswerk en metaalbewerking

Vanuit ons lasbedrijf in Almere of bij de klant op locatie kunnen wij talloze metaalbewerking en laswerk gerelateerde diensten leveren. Zo zijn wij werkzaam in de voedingsindustrie, maar ook in de verfindustrie en slachtafvalverwerking. Wij zijn echter ook in staat om voor particulieren maatwerk te leveren.

Contact

U bent bij lasbedrijf Dorenbos Laswerk te Almere aan het juiste adres voor al uw metaalbewerking gerelateerde behoeften. Voor verdere informatie kan u contact met ons opnemen middels het nummer 06-47209104 of door een e-mail te sturen naar: info@dorenboslaswerk.nl.


Interessant? Deel deze pagina

DORENBOS LASWERK
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website