Laat het gaspedaal van uw auto aanpassen door Dorenbos Laswerk

Een gespecialiseerde installateur voor auto’s van lichtgehandicapten

Heeft u moeite uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te bewegen en weer terug? Maakt u liever gebruik van beide voeten tijdens het besturen van een automaat? Dorenbos Laswerk is in staat voor u links van uw rempedaal een gaspedaal in te bouwen. Ook op andere manieren kunnen wij voor u het gaspedaal aanpassen. Hiervoor bent u altijd welkom contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door te bellen met 06 – 47209104.

Links een gaspedaal in uw auto laten installeren

Dorenbos Laswerk is gespecialiseerd in het aanpassen van het gaspedaal voor mensen met een (lichte) handicap. Indien gewenst kunnen wij bijvoorbeeld een gaspedaal links van uw rem plaatsen. Hierbij blijft het oorspronkelijke gaspedaal ook nog steeds bruikbaar. Andere aanpassingen die onder andere ook mogelijk zijn: aangepaste bedieningsorganen, aangepaste achteruitkijkspiegels en aanpassingen van stoelen.

Bij Dorenbos Laswerk kunt u terecht voor:

  • Zeer degelijke kwaliteit
  • Topproducten
  • Gespecialiseerde installateurs
  • Eén aanspreekpunt van tekening en productie tot montage
  • Montage, laswerk en onderhoud

Wij helpen u graag

Aarzel niet contact op te nemen met Dorenbos Laswerk als u onze hulp nodig heeft bij het aanpassen van een gaspedaal. Dit doet u door te bellen met 06 – 47209104 of een e-mail te sturen naar info@dorenboslaswerk.nl. Wij zijn gelegen aan de Josephine Bakerstraat 27 in Almere.


Interessant? Deel deze pagina

DORENBOS LASWERK
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website