Laat uw boot lassen in Almere

Jarenlange ervaring en hoogwaardig materiaal

Wilt u delen of een gehele boot laten lassen door een ervaren groep lassers, dan bent u bij Dorenbos Laswerk aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk uitstekend van dienst zijn vanuit onze werkplaats in Almere om alle laswerkzaamheden voor u te verzorgen. U vindt meer informatie over onze diensten op de website. Maar u kunt ook onze hulp direct inschakelen door te bellen met 06 – 47209104.

Een boot laten lassen door Dorenbos Laswerk uit Almere

Laat uzelf uitstekend helpen met het uitvoeren van laswerk aan uw boot, door contact op te nemen met Dorenbos Laswerk. Ook voor onderhoud en herstelwerkzaamheden bent u welkom de hulp van onze professionele lassers in te schakelen. Als specialisten op het gebied van diverse soorten metaalbewerking en laswerk, kunt u bij ons altijd terecht. Wij zijn vanuit onze werkplaats onder andere in staat reparaties uit te voeren of het lassen van halffabricaten uit te voeren.

Bij Dorenbos Laswerk kunt u terecht voor:

  • Zeer degelijke kwaliteit
  • Gespecialiseerde installateurs
  • Eén aanspreekpunt van tekening en productie tot montage
  • Montage, laswerk en onderhoud
  • Topproducten

Bel of mail nu

De professionele lassers van Dorenbos Laswerk staan klaar u te helpen wanneer u delen van uw boot wilt laten lassen. U kunt ons bereiken door te bellen met 06 – 47209104 of een e-mail te sturen naar info@dorenboslaswerk.nl. Wij zijn gelegen aan de Josephine Bakerstraat 27 in Almere.


Interessant? Deel deze pagina

DORENBOS LASWERK
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website